Миттєва доставка зоотоварів
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

WOLMAR Pro Bio Ga-Glikan - синергічний хондропротектор для собак, 180 табл.

Очікується
Артикул: 73260
865 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Ціна 865.00
Бренд WOLMAR
Розмір породи Велика та гігантська, Дрібна, Мініатюрна, Середня
Вік собаки Для будь-якого віку
Штрихкод 4606705070506
Призначення Для суглобів
Країна виробник Швейцарія

Самовивіз з нашого магазину Києві — Безкоштовно.
 

Відділення «Нова Пошта» по Україні — Безкоштовно* для замовлень від 700 грн. 

*Для замовлень надісланих післяплатою - послугу "Переказ коштів"- оплачує покупець. Це фіксована сума - 20 грн +2% від загальної суми замовлення, яка додається Новою Поштою автоматично до суми Вашого замовлення.

Для замовлень до 700 грн вартість пересилки розраховується за тарифами перевізника.

Кур'єром по Києву — Замовлення зроблені до 10:00 доставляємо у той же день, після 10:00 - на наступний.  Доставка здійснюється з 9:00 до 19:00.

Безкоштовно при замовленні від 700 грн (під час відключення електроенергії доставка здійснюється не вище 5-го поверху).

 

Кур'єром Нової Пошти по Україні — Безкоштовно при замовленні від 3000 грн за умов повної оплати заказу. Для замовлень до 3000 - по тарифам перевізника.


Більше інформації про доставку

Оплата кур'єру готівкою.
Банківською карткою по реквізитам та Partmone.
Післяплата у відділенні Нової Пошти

*Для замовлень надісланих післяплатою - послугу "Переказ коштів"- оплачує покупець. Це фіксована сума - 20 грн +2% від загальної суми замовлення, яка додається Новою Поштою автоматично до суми Вашого замовлення.


Готівкою в нашому магазині.
Банківською карткою в нашому магазині.

WOLMAR WINSOME PRO BIO GA-GLICAN - синергічний (формула взаємно підсилюючої дії компонентів) хондропротектор для собак. Застосування: цуценятам в період зростання для зміцнення опорно-рухового апарату і профілактики патологій. Дорослим собакам в період підвищених навантажень (тренування, змагання, перегони), в реабілітаційний період після травм (розтягнення, вивихи, забиті місця тощо). Собакам старшого віку для попередження вікових дегенеративних змін в суглобах. Формула містить особливе з'єднання олігосахариду хітозану, глюкозамін сульфату, колострума IGF, колагену, пробіотиків стабільних в кислому середовищі шлунка (ферментативні екстракти Bacillus Subtilis, Bacillus Licheniformis) і вітаміну C. Комплекс сприяє відновленню структури хрящової тканини суглобів в цілому і зв'язок, вироблення синовіальної рідини ( суглобового мастила) і підтримці її достатньої кількості у внутрішньосуглобових сумках. Знижує навантаження на суглоби і ймовірність травмування внутрішньосуглобових поверхонь у дорослих собак і цуценят. У собак з дегенеративними ураженнями суглобів усуває дискомфорт, відновлює функціональний стан хрящових тканин. Олігосахарид хітозану є джерелом біодоступної структури глікозамингліканів і служить переносником глюкозаміну і амінокислот - основних будівельних матеріалів, необхідних для відновлення суглобів, хрящів, зв'язок. Пробіотики, що входять до складу комплексу забезпечують максимальне засвоєння олігосахариду хітозану і компонентів і як наслідок збільшення синтезу гіалуронової кислоти та хондроїтин сульфату в тканинах хрящів і суглобів. Колострум IGF стимулює регенерацію клітин сполучної тканини, допомагає прискореному формуванню і відновленню пошкоджених хрящових тканин і суглобів. Колаген є джерелом амінокислот оксипролину і оксилізину, які беруть участь у формуванні м'язової і сполучної тканини. Ефект синтезу колагену (основного білка сполучної тканини) посилюється завдяки вітаміну C.

Показання:

Комплексне лікування вікових і запальних захворювань суглобів. Профілактика остеоартриту, остеоартрозів. При підвищених фізичних навантаженнях на суглоби. Для поліпшення місцевих процесів обміну речовин при хронічних рецидивуючих кісткових і суглобових захворюваннях. Відновлювальний період після травм кістково суглобової системи (розтягнення зв'язок, сухожиль, тріщини і переломи)

Короткі фармакологічні властивості.

Олігомер хітозану * - є джерелом N ацетилглюкозамін. Під впливом ензимів, які синтезуються Bacillus Subtilis (CH201) і Bacillus Licheniformis (CP200) розпадається на шість низькомолекулярних глюкозамінів, які легко проникає в кровоток і надходять безпосередньо в уражені суглоби. Сприяє синтезу хондроітінсульфата і гіалуронової кислоти (гіалуронова кислота відіграє основну роль у виробленні та утриманні внутрішньосуглобової рідини, дефіцит якої призводить до хвороб суглобів). Відновлює структуру хрящової тканини і стримує її деградацію шляхом пригнічення синтезу колагенази-1 і перекисного окислення ліпідів.

Пробіотики * - ферментативні екстракти Bacillus Subtilis (CH201 / DSM5750) і Bacillus Licheniformis (CP200 / DSM5749) синтезують бактеріоцини і ензими: амілаза, ліпаза, естераза, кисла фосфатаза, лейцин амінопептідазу, валін амінопептідазу, цистин амінопептідазу, хімотрипсин, галактозидаза, глюкозидаза, покращують травлення і засвоення, стабілізують нормальну мікрофлору шлунково-кишкового тракту, зменшують концентрацію охратоксин класу А на 68%, витісняють з шлунково-кишкового тракту патогенні бактерії як грамнегативні так і грампозитивні. У комплексі забезпечують функцію безумовно- максимальної біодоступності * (засвоюваності) олігомерів хітозану, глюкозаміну, амінокислот.

Глюкозамін сульфат * - джерело глюкозаміну, регулятор обміну речовин в хрящовій тканині, селективно впливає на суглобові хрящі. Перешкоджає шкідливому впливу кортикостероїдів на хондроцити та порушення біосинтезу глікозаміногліканів, пригнічує утворення супероксидних радикалів та ферментів, що руйнують хрящову тканину (коллагеназуі фосфоліпазу A2).

Колострум IGF * - природне джерело фактора росту I і II (IGF-I і IGF-II) і цитокінів, сприяє збільшенню Т-клітинної активності і стимулює утворення імуноглобулінів, в препараті селективно збільшує синтез клітинної маси пошкоджених суглобів, хрящової і сполучної тканини.

Гідролізат колагену * - містить легкозасвоювані пептиди і вільні амінокислоти, модифіковані форми амінокислот проліну і лізину - оксипроліну і оксілізін. Надходження цих форм амінокислот в організм собаки призводить до прискореного відновлення м'язової та сполучної тканини.

Вітамін С * - Забезпечує біодоступність і синтез колагену (основного білка сполучної тканини).

 

Форма випуску: 180, 360 швидкорозчинних таблеток.

Ферментативний екстракт Bacillus licheniformis (СР 200 / DSM5749), Bacillus subtilis (CH 201 / DSM5750), гідролізат колагену, дезацетилований низькомолекулярний хітозан, глюкозамін сульфат, колострум IGF, аскорбінова кислота, екстракт дріжджовий, лактоза, ПВП, МКЦ, стеарат кальцію.

Спосіб застосування та дози:

  • 1 таблетка на 10 кг ваги в день, окремо або в суміші з кормом.
  • Розчинити таблетку / таблетки в 30- 50 мл води (час розчинення 40 секунд), перемішавши додати в корм або згодувати з руки.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору