Мгновенная доставка зоотоваров
Добавьте товары для сравнения
Добавьте товары в желания
0
Мой заказ

Nutri-Vet Anti-Diarrhea - противодиарейное средство для собак, 118 мл

Нет в наличии
Артикул: 43722
325 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Цена 325.00
Бренд Nutri-Vet
Возраст собаки Для всех возрастов
Штрихкод 7418529633698
Страна производитель США

Самовывоз из наших магазинов в Киеве - Бесплатно.

 

Отделение "Новая Почта" по Украине - Бесплатно* для заказов от 700 грн.

*Для заказов отправленных наложенным платежом - услугу "Перевод средств"- оплачивает покупатель. Это фиксированная сумма – 20 грн +2% от общей суммы заказа, которая добавляется Новой Почтой автоматически к сумме Вашего заказа.

Для заказов до 700 грн стоимость пересылки рассчитывается по тарифам перевозчика.


Курьером по Киеву -  Заказы сделанные до 10:00 доставляем на тот же день, после 10:00 - на следующий.  Доставка осуществляется с 9:00 до 19:00.

Бесплатно при заказе от 700 грн (во время отключения электроенергии доставка осуществляется не выше 5-го этажа).


Курьером Новой Почты по Украине - Бесплатно при заказе от 3000 грн при условии полной оплаты за заказ. Для заказов менее 3000 - по тарифам перевозчика.


Подробнее о доставке

Оплата курьеру наличными.
Банковской карточкой по реквизитам и Partmone.
Наложенный платеж в отделении Новой Почты*

*Для заказов отправленных наложенным платежом - услугу "Перевод средств"- оплачивает покупатель. Это фиксированная сумма – 20 грн +2% от общей суммы заказа, которая добавляется Новой Почтой автоматически к сумме Вашего заказа.


Наличными в нашем магазине.
Банковской картой в нашем магазине.

 

Nutri-Vet Anti-Diarrhea НУТРИ-ВЕТ АНТИ-ДИАРЕЯ жидкое противодиарейное средство для собак, которое быстро помогает снять расстройство желудка и остановить понос у собаки.
НУТРИ-ВЕТ АНТИ-ДИАРЕЯ оказывает воздействие по детоксикации – выводит бактериальные токсины при метеоризме и жидком стуле, которые вызывают раздражение желудочно-кишечного тракта, нормализует микрофлору кишечника и останавливает диарею. Это простое и эффективное средство, оказывающее быстрый эффект.
Основными компонентами являются каолин и пектин.
- Каолин действует как адсорбент - поглощает токсины из пищеварительного тракта.
- Пектин – обеспечивает мягкое обволакивающее воздействие на стенки желудочно-кишечного тракта.
ВАЖНО! Помните, что необходимо не только устранить симптомы желудочно-кишечного расстройства (диарея), а в первую очередь определить его причину. Поэтому не забывайте обращаться за помощью к ветеринарному врачу!Все про товар Протидіарейний засіб для собак Nutri-Vet Anti-Diarrhea (99961) Nutri-Vet Anti-Diarrhea НУТРІ-ВЕТ АНТИ-ДІАРЕЯ рідкий протидіарейні засіб для собак, який швидко допомагає зняти розлад шлунка і зупинити понос у собаки. Рідина від проносу у собак НУТРІ-ВЕТ АНТИ-ДІАРЕЯ впливає на детоксикацію - виводить бактеріальні токсини при метеоризмі і рідкому стулі, які викликають подразнення шлунково-кишкового тракту, нормалізує мікрофлору кишечника і зупиняє діарею. ПРИЗНАЧЕННЯ З ВИКОРИСТАННЯ Nutri-Vet Anti-Diarrhea: Забезпечує швидку допомогу при діареї (проносі) у собак - швидко зупиняє діарею і швидко заспокоює розлад шлунка Простий у застосуванні, безпечний для собак, надає швидкий ефект. Використовувати тільки тваринам. ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ: Каолін діє як сорбент - поглинає токсини з травного тракту. Пектин - забезпечує м'яке обволікаючу дію на стінки шлунково-кишкового тракту. Рекомендовано два рази на рік проводити ветеринарні огляди Вашого улюбленця, щоб діагностувати на ранній стадії і звести до мінімуму непередбачені проблеми зі здоров'ям, а також поліпшити якість життя домашнього вихованця. Флакон, 118 мл. АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ: Каолін 19%. НЕАКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ: Гелланова камедь, гліцерин, метілпарабен, пектин, сорбат калію, пропілпарабен, бензоат натрію, сорбітол, вода. СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Форма флакона і рідка форма препарату дозволяють легко додавати його в їжу собаці, або давати безпосередньо в пащу вихованця, а також легко дозувати, що допоможе Вашому вихованцеві швидше відчувати себе краще. Перед використанням флакон збовтати. Не для тривалого використання. Давати кожні 12 год: собаці вагою до 7 кг - 1 чайна ложка; собаці вагою 7-22 кг - 2 чайних ложки; собаці більше 22 кг - 1 столова ложка. Рекомендовано давати засіб вихованцеві на порожній шлунок і за 1-1,5 години до їжі. Якщо після використання НУТРІ-ВЕТ АНТИ-ДІАРЕЯ протягом 2-3 днів у вихованця зберігається пронос, проконсультуйтеся з ветеринарним лікарем. Дотримуйтесь правил особистої гігієни, обов'язково мийте руки після контакту з хворою твариною. Зберігати в недоступному місці для дітей і домашніх тварин. Рекомендується два рази на рік робити ветеринарні огляди Вашого улюбленця.

Детальніше: https://www.yakaboo.ua/ua/protivodiarejnoe-sredstvo-dlja-sobak-nutri-vet-anti-diarrhea-99961.html
Все про товар Протидіарейний засіб для собак Nutri-Vet Anti-Diarrhea (99961) Nutri-Vet Anti-Diarrhea НУТРІ-ВЕТ АНТИ-ДІАРЕЯ рідкий протидіарейні засіб для собак, який швидко допомагає зняти розлад шлунка і зупинити понос у собаки. Рідина від проносу у собак НУТРІ-ВЕТ АНТИ-ДІАРЕЯ впливає на детоксикацію - виводить бактеріальні токсини при метеоризмі і рідкому стулі, які викликають подразнення шлунково-кишкового тракту, нормалізує мікрофлору кишечника і зупиняє діарею. ПРИЗНАЧЕННЯ З ВИКОРИСТАННЯ Nutri-Vet Anti-Diarrhea: Забезпечує швидку допомогу при діареї (проносі) у собак - швидко зупиняє діарею і швидко заспокоює розлад шлунка Простий у застосуванні, безпечний для собак, надає швидкий ефект. Використовувати тільки тваринам. ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ: Каолін діє як сорбент - поглинає токсини з травного тракту. Пектин - забезпечує м'яке обволікаючу дію на стінки шлунково-кишкового тракту. Рекомендовано два рази на рік проводити ветеринарні огляди Вашого улюбленця, щоб діагностувати на ранній стадії і звести до мінімуму непередбачені проблеми зі здоров'ям, а також поліпшити якість життя домашнього вихованця. Флакон, 118 мл. АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ: Каолін 19%. НЕАКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ: Гелланова камедь, гліцерин, метілпарабен, пектин, сорбат калію, пропілпарабен, бензоат натрію, сорбітол, вода. СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Форма флакона і рідка форма препарату дозволяють легко додавати його в їжу собаці, або давати безпосередньо в пащу вихованця, а також легко дозувати, що допоможе Вашому вихованцеві швидше відчувати себе краще. Перед використанням флакон збовтати. Не для тривалого використання. Давати кожні 12 год: собаці вагою до 7 кг - 1 чайна ложка; собаці вагою 7-22 кг - 2 чайних ложки; собаці більше 22 кг - 1 столова ложка. Рекомендовано давати засіб вихованцеві на порожній шлунок і за 1-1,5 години до їжі. Якщо після використання НУТРІ-ВЕТ АНТИ-ДІАРЕЯ протягом 2-3 днів у вихованця зберігається пронос, проконсультуйтеся з ветеринарним лікарем. Дотримуйтесь правил особистої гігієни, обов'язково мийте руки після контакту з хворою твариною. Зберігати в недоступному місці для дітей і домашніх тварин. Рекомендується два рази на рік робити ветеринарні огляди Вашого улюбленця.

Детальніше: https://www.yakaboo.ua/ua/protivodiarejnoe-sredstvo-dlja-sobak-nutri-vet-anti-diarrhea-99961.html
УТРІ-ВЕТ АНТИ-ДІАРЕЯ рідкий протидіарейні засіб для собак, який швидко допомагає зняти розлад шлунка і зупинити понос у собаки. Рідина від проносу у собак НУТРІ-ВЕТ АНТИ-ДІАРЕЯ впливає на детоксикацію - виводить бактеріальні токсини при метеоризмі і рідкому стулі, які викликають подразнення шлунково-кишкового тракту, нормалізує мікрофлору

Детальніше: https://www.yakaboo.ua/ua/protivodiarejnoe-sredstvo-dlja-sobak-nutri-vet-anti-diarrhea-99961.html

Геллановая камедь, глицерин, метилпарабен, пектин, сорбат калия, пропилпарабен, бензоат натрия, сорбитол, вода.

Каждые 12 часов: собаке весом до 7 кг – 1 чайная ложка; собаке весом 7-22 кг – 2 чайных ложки; собаке больше 22 кг – 1 столовая ложка

Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Наверх